5 saveta za iznajmljivanje smeštaja u Beogradu

децембар 13, 2017
iznajmljivanje smeštaja u Beogradu

Kako bi vaš boravak u Beogradu nakon što se odlučite da krenete da pronađete smeštaj i u njega doputujete bio bogat lepim uspomenama i događajima nepomućenim stresnim situacijama, neophodno je da obratite pažnju na nekoliko osnovnih stvari. Mnogo toga može da vam upropasti kompletan doživljaj. Naravno, to ne mora biti tako ukoliko se unapred pripremite i izbegnete to da se uopšte nađete u neprijatnoj situaciji, posebno u tako divnom gradu kao što je Beograd.

smestaj beograd

Potraga za smeštajem ume sve da nas dovede do ludila i iscrpi, ali je neretko i dugotrajna, naročito ukoliko se odlučite za boravak u velikom gradu kao što je Beograd. Kako bi kvalitet vašeg boravka bio na nivou koji želite, odabir smeštaja je osnovno pitanje koje morate rešiti. Kao i kada idemo bilo gde drugde, moramo naći bazu za sve aktivnosti pred nama. Posvetite ovom pitanju neophodnu pažnju i imajte u vidu neke od sledećih saveta.

 

1. Lokacija apartmana u Beogradu

Lokacija apartmana u Beogradu uz sve druge faktore upravo i jeste ono što najviše utiče na cenu istog. Uzmite u obzir razlog vašeg putovanja. U skladu sa njim je najbolje da se odlučite u kom delu grada bi vam vaš iznajmljeni apartman najviše odgovarao. Mnogi dolaze da posete Beograd kako bi iskusili noćni život glavnog grada. U tom slučaju svakako bi vam više odgovaralo da svoj smeštaj imate u blizini centra grada.

Noćni život Beograd

Mnogi pak sve češće dolaze tražeći apartman na dan kako bi slušali svoju omiljenu grupu koja nastupa u Areni, Sava Centru ili možda u nekom od manjih klubova po Beogradu, pa bi samim tim apartman na Novom Beogradu bio bolja opcija i ovaj deo grada bi vam svakako više odgovarao za smeštaj.

Novi Beograd

Kada je u pitanju lokacija, dve su stavke usko povezane sa njom. Informišite se o linijama gradskog prevoza, kako biste uštedeli dosta novca i posebno i energije koju bolje uložite u obilazak glavnog grada Srbije. Takođe, raspitajte se o tome da li se u blizini vašeg odabranog apartmana nalaze restorani, objekti brze hrane, pijace ili pekare, ukoliko ne planirate sami da spremate svoje obroke kako biste što manje vremena gubili na obezbeđivanje osnovnih životnih potreba.

 

2. Parkiranje u Beogradu

Ovo goruće pitanje je svim stanovnicima Beograda dobro poznat problem. Nema osobe koja ne strepi od vožnje Beogradom, što zbog veoma živahnih i fleksibilnih vozača, što zbog ogromnih poteškoća koje svako od nas ima kada dođe vreme zapravo parkirati. Bilo da dolazite sopstvenim ili iznajmljenim automobilom, bilo bi dobro da se informišete o parkingu. Ništa ne uspe da pokvari naše raspoloženje kao kad nam auto odnese pauk ili vas na brisaču kola sačeka kazna Parking servisa ili Komunalne policije.

Parking u Beogradu

Velika je prednost ukoliko stanodavac uz apartman može da vam ponudi i parking mesto. Mnogo ćete uštedeti ako imate besplatno ali i bezbedno mesto gde možete da ostavite svoj automobil. Ovo je još bitnije u centralnim zonama grada gde zone diktiraju maksimalne satnice i to koliko uopšte možete ostaviti auto, sat, dva ili tri. Ovo znači da vas u suprotnom čeka preparkiravanje, traganje od neretko i više od pola sata za mestom, ili pak kazna koju bolje uračunajte u budžet.

 

3. Poslovne mogućnosti

Mnogi posetioci borave u prestonici iz poslovnih razloga. Zato obavezno obratite pažnju na kvalitet interneta u apartmanu. Mnogi danas ne mogu da žive bez dobre konekcije, a poslovni kontekst nekad podrazumeva i da su vam potrebne veće smeštajne jedinice koje poseduju trpezariju gde čak možete održati i poslovni sastanak. Dobra wifi konekcija pomaže i održavanju virtuelnih sastanaka, kontroli podataka i praćenju statistika, kao i razmeni informacija, ali i onom vremenu kada se relaksirate i važno vam je da imate pristup i vašoj privatnoj sferi života.

Wi Fi u apartmanima

 

4. Recenzije prethodnih gostiju apartmana

Pronašli ste idealan apartman, sa savršenom lokacijom i odličnim fotografijama. Ne zaboravite da pogledate komentare prethodnih gostiju. Možda neka informacija bude presudna prilikom vašeg odabira, a možda bude irelevantna. Imajte u vidu da su danas neke recenzije i posledica zle konkurencije kada se utisci namenski unose kako bi se oborio nečiji integritet. Zato je istina uvek negde između i masovnost pomaže da steknete pravi i realni utisak.

 

5. Specijalni uslovi

U zavisnosti od razloga vaše posete, obratite pažnju na neke detalje koji su vama specijalno važni. Ukoliko ste u Beogradu zbog nekog sportskog ili muzičkog takmičenja, blizina teretane, sportskog terena ili muzičke škole, sale za probe ili klavira je i više nego dobrodošla. Možda želite sami da spremate hranu u kom slučaju proverite da li apartman ima kompletno opremljenu kuhinju. Možda želite sebi da priuštite poseban luksuz, te obratite pažnju na detalje i materijale. Lako ćete videti koji tip apartmana je u pitanju, a zaista LUX apartmani često i nose upravu tu oznaku.

belano apartmani stan na dan

Bilo da dolazite u Beograd na kraći ili duži period, postarajte se da u njega stignete kao dragi gost, gde će vas domaćinski dočekati, uputiti u sve sitnice koje treba da znate i postarati se da vaše boravak protekne u najboljem mogućem redu.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.