5. FOOD EXPO BALKAN u februaru 2023. u Beogradu

фебруар 1, 2023

5. Food Expo Balkan međunarodni sajam prehrambenih proizvoda, tehnologija i opreme za prehrambenu industriju održaće se u Beogradu od 8. do 11. februara 2023. godine na Beogradskom sajmu u hali 1.

Peti po redu, sajam pod nazivom Food expo Balkan 2023 u organizaciji A&L Expo, okupiće sve ljubitelje dobre hrane, ljude koji se na različite načine bave hranom, ugostitelje, profesionalne kuvare, hotelijere, proizvođače hrane i prehrambenih sirovina.

Šta možemo da očekujemo na Međunarodnom sajmu prehrambenih proizvoda, tehnologija i opreme za prehrambenu industriju?

Food Expo Balkan je premijerno izložbeno-trgovinski sajam na kome se izlažu mlečni proizvodi, mesne prerađevine, pekarski proizvodi, proizvodi od voća i povrća, duboko smrznuta hrana, sladoledi, pića. Osim toga biće predstavljena i tehnologija za proizvodnju mlečnih proizvoda, tehnologija prerade hrane, prerade voća i povrća, oprema za preradu voćnih sokova, mašine za sladoled i slično.

Food expo Balkan 2023 predstavlja  jedinstveni  vodeći sajam prehrambene industrije u čitavoj jugoistočnoj Evropi. Učesnici i posetioci iz raznih zemalja Balkana posetiće Beograd i iskoristiti jedinstvenu priliku da steknu znanja o novitetima u svetu prehrambene industrije i isprobaju razne proizvode. Uživanje svim čulima i hedonizam su zagarantovani.

Program sajamskih izložbi

I izložba je izložba prehrambenih proizvoda. Proizvođači će posetiocima i poslovnim partnerima prestaviti mlečne, mesne, pekarske proizvode, proizvode od voća i povrća, dubinsko zamrznutu hranu, konditorske proizvode, sladolede, pića, razne vrste kafa, razne vrste brze hrane, ketering program.

II izložba biće izložba tehnoloških noviteta iz oblasti biotehnologije, mašina za poslastičarstvo, tehnologija za preradu mleka, prerada hrane, voća i povrća, oprema za njihovu preradu, hlađenje i dubinsko zamrzavanje, tehnologija pakovanja, mašine za proizvodnju sladoleda.

Kome je namenjen Sajam hrane?

Sadržaj ovog događaja namenjen je svakome ko je, na ovaj ili onaj način, zainteresovan za prehrambenu industriju. Predstojeći sajam hrane namenjen asolutno svima, sa akcentom na one koji uživaju u dobroj hrani i novim iskustvima. Ovakvi događaji su aktuelni i u žiži javnosti. Godišnja manifestacija koja se održava po peti put u Beogradu, okuplja međunarodne proizvođače hrane i ljude iz prehrambene industrije kako bi pokazali svoje proizvode i inovacije u tehnologiji širokoj javnosti. Ogranizatori obećavaju fantastičan događaj na kome će svi moći da uživaju, nauče i isprobaju nove stvari.

Kako izgleda Sajam hrane?

Sajam hrane je kao prodavnica hrane, ali nezamislivo velika. Učestvuju mnogi lokalne proizvođači i prodavci koji su specijalizovani za određenu vrstu hrane ili kuhinje. Pored učesnika iz Srbije, biće i učesnici iz Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Bugarske  i Grčke.

Ono što možemo da očekujemo na predstojećem Food Expo Balkan je manifestacija koja je  osmišljena tako da okupi najbolje stručnjake za trendove iz oblasti proizvosnje, obrade i pripreme hrane, kako bi mogli da podele svoju kulinarsku ekspertizu sa kolegama profesionalcima, ali i sa posetiocima koji su laici i samo žele da uživaju u dobroj hrani.

Sajam hrane je odličan način da kupcima i potencijalnim klijentima predstavite mnoštvo ukusnih prehrambenih artikala. Možete ih informisati o poslovnim ponudama  ili ponudi proizvoda ili  jednostavno iskoristiti priliku da isprobaju više različitih uzoraka i ukusa.

Osim toga posetioce očekuje i sadržaj sačinjen od mnoštva proizvoda, recepata i informacija koje će im pomoći da bolje shvate kako da unesu zdrave namirnice u svoju ishranu i planiranje obroka.

Sajam hrane odlično je mesto za posetu sa porodicom ili prijateljima, da se okupite i dobro provedete u zabavnoj atmosferi. Degustacije hrane i pića, uvid u to kako se određene vrste hrane proizvode, prilika da vidite mašine uz pomoć kojih vaša omiljena hrana nastaje. Sve to je već dovoljan razlog za posetu ovoj manifestaciji. Ovaj događaj je prilika za to da se podele rezultati naporan rad i ljubavi prema hrani sa svima vama!

Dobavljači i kupci

Sajam hrane Food Expo Balkan 2023 od velike je koristi  i za dobavljače i za kupce. Kupci mogu da dođu na sajam hrane i upoznaju dobavljače koji bi mogli da ispune njihove potrebe, kao i da kupe artikle po sniženim cenama. Prodavci sa posebnim artiklima, takođe, mogu da koriste ovu manifestaciju da velikom broju ljudi pokažu šta imaju da ponude.

Food expo Balkan 2023 zbog svoje jedinstvene važnosti za srpske i regionalne proizvođače privlači veliku pažnju, zbog toga ne bi trebalo da ga propustite ako vaše poslovanje ima bilo kakve veze sa hranom. Manifestacija okuplja ključne institucije iz  regiona i Evropske Unije, ministre relevantnih resora, predstavnike privednih komora i asocijacija, ljude koji industriju poznaju, razvijaju je, planiraju i donose odluke. Posetioci će imati priliku da čuju vodeće regionalne eksperte koji će podelitisvoja praktična znanja i uvide, kao i predstavnike najvećih retail sistema i vodeće stručnjake za ukus, kvalitet, prodaju i izvoz, brendove, dizajn i pakovanje hrane.

Ne propustite priliku da upoznate najbolje proizvođače iz Srbije i regiona koji će predstaviti svoje biznise i proizvode: visokokvalitetnu hranu, jedinstvena pića i modernu tehnologiju. Food Expo Balkan pre svega i jeste priča o njima, zbog njih i za njih.

Food Expo Balkan 2023

Food expo Balkan 2023, koji se ove godine u Beogradu održava po peti put, prilika je da se nastavi sa jačanjem industrije visokokvalitetne hrane – znanjem, povezivanjem i novim prilikama za posao i razvoj. Na vama je da priliku iskoristite i da u periodu od 8. do 11. februara posetite Beogradski sajam i uverite se u ono što organizatori događaja obećavaju. Ukoliko ste u potrazi za smeštajem blizu sajma, potažite ga na sajtu Belano agencije.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.