12. Beowine na beogradskom sajmu

12. Beowine na beogradskom sajmu

март 18, 2022

12. Beowine, međunarodni sajam vina, biće održan 18. i 19. marta na Beogradskom sajmu. Ovaj najvažniji regionalni događaj posvećen vinu, vinskom turizmu i rakiji odlagan je zbog epidemiološke situacije. Međutim, to nije umanjilo interesovanje i posećenost koju će događaju i ove godine u jednakoj meri prirediti kako proizvođači, tako i ljubitelji vina. 

Vinski turizam se već godinama intenzivno predstavlja i promoviše na Sajmu vina koji se ove godine održava u isto vreme sa Sajmom turizma. Najatraktivinija i najposećenija sajamska manifestacija jasno pokazuje i značaj vinskog turizma u Srbiji i regionu. 

Šta posetioci Beowine sajma mogu da očekuju ove godine?

Na jednom mestu, tokom dva dana, okupiće se vodeći i najveći proizvođači zajedno sa ljubiteljima dobrog i kvalitetnog vina. Svi koji posete Beowine sajam na Beogradskom sajmu imaće priliku da saznaju sve što ih zanima o novim trendovima u proizvodnji vina. Ukoliko vas zanima regionalno ili globalno vinarstvo, Beowine je događaj na kome ćete dobiti sve najvažnije i najnovije informacije. Naravno, bićete u prilici da degustirate vrhunska vina, kao i da uspostavite nove poslovne kontakte sa vinarijama i proizvođačima. 

Doživljaj za sva čula 

Pored vrhunskog vina i druženja, i ove godine su organizatori Beowine sajma priredili bogat i raznovrstan prateći program. Uz prijatnu muziku i zabavne segmente, posetioci će imati priliku da probaju i specijalitete koje za njih pripremaju vrhunski kuvari iz zemlje i inostranstva. Upoznaće različite ukuse i kombinacije vina i hrane i svakako će izaći bogatiji za nezaboravno iskustvo i znanje koje će prenositi generacijama. 

Prilika za susrete i povoljnu kupovinu

Tokom dva dana trajanja Beowine sajma, posetioci će imati jedinstvenu priliku da upoznaju i slušaju iskustva uspešnih poslovnih ljudi u hotelijerskom i turističkom biznisu. Izazovi i prevazilaženje kriznih situacija u ovim poblastima posebno su važna tema iz koje se mogu izvući važni poslovni zaključci. 

Na Beowine događaju nisu izostavljene i posebne pogodnosti prilikom kupovine vrhunskih vina, rakija i specijaliteta. 

Ne propustite priliku da posetite jedinstven regionalni događaj povećen vinu i vinskom turizmu!

Potražite najbolji raspoloživi smeštaj u Beogradu na sajtu Belano apartmana.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.