Svašta može da se desi na putovanju, pa i to da neko od naših gostiju u apartmanu u Beogradu zatreba pomoć oko mobilnog telefona. Možda se razbije ekran, možda crkne baterija, ali mi se trudimo da svim našim gostima pomognemo najbolje što umemo. Recimo, ako primetite da se baterija na Vašem mobilnom telefonu pri uobičajenom intenzitetu korišćenja vrlo brzo prazni, to je pouzdan znak da joj je potrebna zamena novom.

Pored zamene baterije, ili konektora punjenja, tu su i zamene slomljenog prednjeg i zadnjeg stakla, a usluge koje nudi većina servisa mobilnih telefona uključuje ovo i još mnogo toga, pa sve do zamene komplet ekrana ili kućišta, kao i dekodiranje koje se obavlja preko fabričkih kodova bez gubitka garancije i podataka.

Ono što odlikuje iskusnog servisera mobilnih telefona su brza i precizna dijagnostika, povoljne cene i poverljivost usluge.

Pored servisa vezanih za kvar uređaja, servisi mobilnih telefona uključuju obično i prodaju mobilnih telefona, tableta, akcionih kamera, smarthome sistema, ip kamera kao i  kompletne opreme za mobilne telefone i tablet računare.

Tu je i ponuda zaštitnih, a ujedno dekorativnih maski (futrola) za svaki model vašeg telefona i tableta, kao i mogućnost kupovine svih pratećih periferija i dodataka za ove uređaje, a to su slušalice velikog broja proizvođača, baterija, zaštitnih folija, kućnih i auto punjača, auto holdere i kablova svih namena.

Sudeći po internetu, evo koji su to najbolji servisi mobilnih telefona u Beogradu.

1. Doktor Mobil

Kralja Milana 15 (Preko puta Beograđanke), Vračar

Telefon: 011/405-80-49, 062/161-7002 (Viber i WhatsApp)

Radno vreme: pon-pet: 9-19h sub: 10-14h

Za njima je skoro decenija predanog rada na rešavanju problema, koje njihovim klijentima zadaju mobilni telefoni i tablet uređaji. Mnogi tvrde da je lakše naći apartman u Beogradu nego pravog i kvalitetnog servisera. E pa, našli ste i to!

Ovaj servis poseduje bogato iskustvo u servisiranju mobilnih telefona gotovo svih svetskih brendova (Huawei, iPhone, Samsung, HTC, LG,…) Iako se nalaze u centru grada, svim klijentima nnude mogućnost da svoj telefon pošalju na servisiranje, putem neke od kurirskih službi, a oni će se potruditi da izvrše defektaciju kvara i o tome vas obaveste u najkraćem mogućem roku, kako biste saopštili da li želite da izvršite popravku u njihovom servisu.

Pravi su doktori za dekodiranje telefona, zamenu stakala i svih ostalih delova, popravku konektora punjača. Ukoliko vam nakon popravke zatreba dodatna oprema, poput, punjača, memorijskih kartica, zaštitnih futrola,… pronaćićete kod Doktor Mobil-a.

2. iFix

Bulevar Arsenija Čarnojevića 17 (lokal u prizemlju), Novi Beograd

Telefon: 011/6144-638; 065/464-9589; 061/155-6963

Radnovreme: pon-pet: 8-16h

Servis je specijalizovan za popravku svih tipova Apple uređaja, a ukoliko posedujete stan na Novom Beogradu, do njih možetedoći za najviše 20 minuta. Poznati su po rekordno brzom roku za otklanjanje kvarova hardveru i softveru, reinstalacije operativnog sistema, dekodiranja uređaja. Ukoliko oni ne mogu da reše problem, sasvim je izvesno da je vreme da se oprostite od svog iPhone telefona.

Donesite svoj uređaj i u iFixu će potpuno besplatno utvrditi u čemu je problem i ponuditi vam popravku po izuzetno povoljnim uslovima. Osim servisiranja, u servisu možete pribaviti i svu neophodnu dodatnu opremu, ali i prodati ili kupiti iPhone, Mac računar, iPad ili iPod uređaj.

3. Servis +

Balkanska 6, Stari grad; TC Rajićeva, Stari grad; Ada Mall, Čukarica

Telefon: 011/264-55-44, 066/166-179 (Viber i WhatsApp)

Radnovreme: pon-pet: 9-20h, sub: 9-16h

Njihova najbolja reklama su upravo zadovoljni potrošači, koji ih već 13 godina preporučuju svojim prijateljima. Ozbiljnost u radu i ažurno rešavanje kvarova, bez obzira na složenost, ono je što servis mobilnih telefona Beograd „Servis+“ izdvaja od ostalih.

Obratite im se za sve vrste popravki na vašem mobilnom telefonu (zamena flet kabla, ekrana, matične ploče, reinstalacija softvera, dekodiranje telefona, ugrađivanje srpskog jezika,…) Čak iako vam je telefon, ne daj Bože, upao u vodu, ne očajavajte! Majstori u ovom servisu spasiće vas čak i u toj situaciji. Raspolažu sa širokim asortimanom rezervnih delova, što im omogućava znatno skraćivanje procesa servisiranja. U radu koriste isključivo originalne delove, nikako kineske kopije!

Sva dodatna oprema (auto punjači, powerbank, slušalice, memorijske kartice, zaštitne futrole i folije za ekran,…), koju kod njih možete kupiti, takođe je od renomiranih proizvođača uz sve neophodne garancije kvaliteta.

4. IV Phone servis

Adresa: Nemanjina 36, Slavija

Telefon: 063/355-288 (Viber i WhatsApp)

Radno vreme: pon-pet: 9-18h

Brzo i efikasno otklanjanje svih vrsta kvarova i lomova na vašem telefonu! Iskusan tim profesionalac iza sebe ima na stotine uspešno popravljenih aparata, što im pruža priliku da tvrde da za njih nema nemoguće misije, kada je u pitanju popravka na hardveru ili softveru mobilnog telefona. Bilo da vam treba zamena ekrana, matične ploče, operativnog sistema ili backup podataka, na pravoj ste adresi. Kod njih možete svratiti i ukoliko vam je neophodna zaštitna maska za telefon, punjač, selfi štap, memorijska kartica ili slušalice.

Ukoliko svoj telefon ne želite da popravljate, a više vam ne treba, u ovom servisu vrše i otkup ili zamenu polovnih telefona po atraktivnim cenama.

5. Symhone servis

Adresa: Mirijevski venac 16a, Mirijevo

Telefon: 060/375-5789

Radno vreme: pon-pet: 10-20h sub: 10-14h

Jedan od onih malih i naizgled, neuočljivih servisa u Beogradu, ali servisa u kojima se kriju pravi profesionalci i stručnjaci za rešavanje svih vaših problema sa mobilnim telefonima. Nude brzu i što je najbitnije, kvalitetnu uslugu! Iako se nalaze, takoreći, na periferiji grada, provereno znamo da do njih dolaze ljudi koji imaju stan čak u suprotnom delu Beograda.

Naravno da trajanje popravke zavisi od kompleksnosti kvara i dostupnosti servisera, ali momci u servisu se trude da sve bude gotovo u najkraćem mogućem roku, u velikom broju slučajeva već za nekoliko sati. Zamena LCD ekrana, baterije, otključavanje telefona, spasavanje podataka, reinstaliranje,… samo su deo onoga što u servisu Symphone umeju i po čemu su nadaleko poznati među vlasnicima mobilnih telefona.

Tu je i sva neophodna dodatna oprema, a neretko se dešava da svoje verne klijente iznenade i poklonom – nekim od proizvoda iz svoje bogate ponude opreme za mobilne telefone. Posetite ih i vi i možda iz servisa izađete sa novim zaštitnim staklom, zaštitnom futrolom, baterijom, powerbank-om, memorijskom karticom, Bluetooth zvučnikom…

BELANO Kontakt

Ukoliko dolazite u Srbiju kako biste se odmorili, a usput se i upoznali sa tradicijom i turističkim atrakcijama Beograda i proveli kvalitetno vreme sa svojom porodicom i najmilijima, otkrili lokalne znamenitosti i lepote, a tražite apartman u Beogradu u kojem biste boravili sa porodicom, u paru ili poslom, želite preporuku za to gde da pronađete povoljan smeštaj u Beogradu ili obavite svoje poslove, za sve što želite kako bi vaše iskustvo u Beogradu bilo kompletno, slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773