Jednosoban For

TWIN GREEN, 1-SOBAN STAN, BELVIL BEOGRAD 48 M2

“Twin Green” je moderan, komforno opremljen apartman sa prostranim dnevnim boravkom i jednom spavaćom sobom. Apartman je kategorisan ispred nadležnog organa, (4 zvezdice), i nalazi se u naselju Belville u smeštajnom objektu Djurdjevak. 
Predmetni apartman se sastoji od ulaznog hodnika koji povezuje dnevni boravak sa trpezarijom, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo i veliku zatvorenu terasu sa koje se pruža prelepi pogled na novoizgrađeni most na Adi.
Estetski kvaliteti i lista pogodnosti koju pruža gostima svrstavaju apartman “Twin Green” u izrazito komforan apartman koji je idealno opremljen i za duži boravak gostiju.Jasno je da ovakvom utisku primarno doprinosi veoma dopadljiv dizajn sa prepoznatljivim zelenim koloritom koji dominira u pojedinim elementima enterijera. Enterijer obiluje neobičnim, ukrasnim i funkcionalnim, detaljima a posebnu pažnju privlači dekorativno i funkcionalno osvetljenje apartmana, koje se vešto kombinuje sa detaljima plafonske dekorativne konstrukcije i vešto izvedenom rasteru od natur drvenih letvica postavljenim u plafonskoj konstrukciji. Dosledna kombinacija boja u svakom elementu enterijera i samog nameštaja apartmana uz indirektnu plafonsku rasvetu stvara jednu potpuno ušuškanu, intimnu atmosferu koja pleni pažnju svakom gostu i dočarava toplinu ovog apartmana.
Da se radi o izrazito funkcionalnom apartmanu lako je ustanoviti i na osnovu odnosa kvadrature i strukture apartmana koja je gostima apartmana obezbedila i prostor za smeštaj radnog stola sa odgovarajućom kancelarijskom foteljom i radnom lampom. Ističemo i prostranu zatvorenu terasu koja funkcionalno povezuje dnevni boravak i spavaću sobu, sa koje se pruža prelep pogled na novoizgrađeni Savski most na Adi. 
Ako se tome pridoda nadprosečna opremljenost apartmana tehničkom opremom, pokućstvom i drugim pripadajućim inventarom jasno je da je apartman “Twin Green” odličan izbor i jedan od najkompletnije opremljenih apartmana u naselju Belville.

 

 

 

Address:
NOVI BEOGRAD, Jurija Gagarina, Belvil
Parking Description:
Javni parking ispred zgrade
60€/day
Area
48 m2
Rooms
2
Bedrooms
1
Bathrooms
1
Floor
10
Parking Places
1
Broj osoba:
4
Amenities

Rezerviši

Belano Apartmani

+381 66 55 66 509, +381 66 55 66 509
office@belano.rs