For

JOLE 3, 1-SOBAN, NOVI BEOGRAD

Spa apartman Aqua 3  nalazi se na popularnoj lokaciji u poslovno-stambenom kompleksu Jubizniscentra – YUBC, na adresi Bulevar Mihajla Pupina u stambenom delu. U pitanju je studijski apartman za najviše dve osobe, koji sadrži đakuzi sa hidromasažnim i aeromasažnim mlaznicama, mini opremljenom kuhinjom, obezbeđenom posteljinom, peškirima i osnovnom kozmetikom, moderno kraljevskim krevetpm dimenzije 160×200, internet i kablovska televizija sa netflix-om, klima uređaj i centralnom automatskom toplom vodom kao i centralnim grejanjem, lift.

Apartman nema svoj parking, ali su na raspolaganju tri vrste: ulični u zoni III , privatni parking po ceni sata 120 din. i besplatan parking u sklopu kompleksa.

U prizemlju od dva nivoa poslovnog dela nalaze se više kafića, restorana, marketa, frizersko-kozmetički saloni, stomatološke ordinacije, advokatske kancelarije i još puno kancelarija i objekti raznih delatnosti maloprodaje i veleprodaje. Lokacijski apartman je smešten na svega par minuta od centra grada- Stari grad, nekoliko tržnih centra, autoputa, Štark Arene i odličnom povezanošću sa ostalim delovima grada.

Apartman je po udobnošću i lokacijski savršen za kraći i duži boravak, odmor i poslovni put.

Check in je od 14h do 21h, a check out je do 11h.

Address:
NOVI BEOGRAD, Bulevar Mihajla Pupina, Beograd
60€/day
Area
33 m2
Rooms
1
Bathrooms
1
Broj osoba:
2
Amenities

Rezerviši

Belano Apartmani

+381 66 55 66 509, +381 66 55 66 509
office@belano.rs