Jednosoban For

JOLE 2, 2- SOBAN, NOVI BEOGRAD 50M2

Apartman Aqua 2 je lociran na Novom Beogradu, na adresi Antifašističke borbe. Smešten je na drugom spratu zgrade koja poseduje lift. Nalazi se na atraktivnoj lokaciji na samo nekoliko minuta od Beogradske Arene, Delta City, naselja Belvil i A bloka.

Apartman je predviđen kako za duži tako i za kraći boravak i može ugostiti do 4 osobe. Dvosoban apartman, sastoji se od 2 spavaće sobe sa velikim bračnim krevetom u jednoj i sofom na razvlačenje u drugoj sobi. U nastavku se nalazi đakuzi kada, odvojena kuhinja koja je kompletno opremljena i terasa. Kupatilo je opremljeno tuš kabinom.

Od dodatnih sadržaja apartman poseduje tv, wifi, veš mašinu, klima uređaj, centalno grejanje. Posebnu pogodnost predstavlja i hidromasažna i aeromasažna đakuzi kada koja je savršeno mesto za opuštanje i uživanje. Boje, materijali, nameštaj i enterijer pažljivo su birani. Brojni kafići i restorani kao što su Novakov restoran, Boutique Trojka, Coffee Dream se nalaze na svega 5 minuta od apartmana. Opšta bolnica MediGroup, Grčko kiparski tržni centar, kompleks poslovnih zgrada, Sava Centar, Zeleni Venac, Knez Mihailova, Terazije i Kalemegdan se nalaze na desetak minuta prevozom. Ispred apartmana postoji i besplatan ulični parking u krugu zgrade.

Ukoliko tražite komforno mesto za uživanje, Aqua 2 je apartman za vas!

Cena za 3-4 osobe je 75 EUR/noć.

Check-in je od 14h, chech-out do 11h.

Address:
NOVI BEOGRAD, Antifašističke borbe, Novi Beograd
Parking Description:
Besplatan javni parking
60€/day
Area
50 m2
Rooms
1
Bedrooms
1
Bathrooms
1
Floor
2
Parking Places
1
Broj osoba:
4
Amenities

Rezerviši

Belano Apartmani

+381 66 55 66 509, +381 66 55 66 509
office@belano.rs