Belano apartmani u Beogradu nude ugodan smeštaj tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano stanove na dan i apartmane u Beogradu izdvaja od drugih agencija slične poslovne orijentacije. U duhu domaćinske tradicije i gostoprimljivosti našeg grada i naroda, izaći ćemo u susret svakoj vašoj želji, a kakvi bi to domaćini bili kada vas ne bi sačekali na aerodromu, autobuskoj i železničkoj stanici, 
ili na bilo kom drugom mestu koje vama odgovara? Vođeni idejom da se svako u svom domu oseća najlepše, kreirali smo za vas ponudu koja će vam omogućiti da Beograd doživite na jedan prisniji način, kao svoju kuću. 
Od apartmana u samom centru Beograda, preko stanova na dan na Novom Beogradu i spa apartmana sa djakuzijem, do smeštaja na Dorćolu na kome je Beograd nastajao, Belano beogradski apartmani nude ponešto za svačiji ukus, bez obzira iz kog dela sveta da dolaze, jer kako naši ljudi vole da istaknu – Beograd je svet!