Sajam automobila 2020. u Beogradu – DDOR BG CAR SHOW 07

7 марта, 2020

SAJAM AUTOMOBILA –BG CAR SHOW

Kad: 19 – 25. mart 2020.

Gde: Hale 1, 1A, 2, 3, 3A, 4 Beogradskog sajma

www.sajamautomobila.rs

Konačno je došlo to vreme godine kada se ljubitelji automobilske industrije skupljaju na jednom mestu kako bi se divili omiljenim modelima, napretku tehnologije i sanjarili i maštali o eventualnoj kupovini automobila, ali i iskoristili brojne pogodnosti sajma, popuste i kupovine na kredit i rate. Ovo je za Belano ujedno i doba godine kada su u našim apartmanima gosti iz celog sveta, i koji traže smeštaj u Beogradu na nivou, komfor i udobnost potrebnu da odmore posle napornih poslovnih sastanaka i poseti sajmovima u Beogradu.

Izložbeno-prodajna priredba – Sajam automobila pod nazivom „DDOR BG CAR SHOW“ okuplja sve uvoznike i distributere putničkih automobila.

Kompletna ponuda vodećih svetskih proizvođača automobila domaćoj publici i potencijalnim kupcima predstavljena je kroz jedinstvenu scenografiju sa unificiranim i jednoobraznim izložbenim prostorima opremljenim u režiji Beogradskog sajma.

Sa izložbom prateće industrije, delova i opreme, kao i garažno-servisne opreme upotpunjen je program ove manifestacije.

Test vožnje, nagradne igre i druge zabavne i takmičarske aktivnosti afirmišu novitete auto industrije kroz aktivno učešće posetilaca.

Nebitno je da li ste zainteresovani za putničko ili teretno vozilo, pravilo glasi – kupujte ga na ovoj manifestaciji. Od malih gradskih automobila do luksuznih limuzina, preko terenaca, kombija i dostavnih vozila do najvećih kamiona, ponuda je najbolja na Sajmu automobila. Treba iskoristiti promotivne i akcijske cene i uslove kupovine.

Sajam automobila u Beogradu je mesto na kome se noviteti afirmišu kroz aktivno učešće posetilaca, test vožnje, nagradne igre, zabavna i takmičarska dešavanja.

KAKO JE POČELO – Istorijat Sajma automobila u Beogradu

Međunarodni salon automobila suštinski je začet na Prvom beogradskom sajmu 1937. godine, na kojem je segment automobilske industrije imao zapaženo mesto. Već (1-15) marta 1938. organizovan je, kao samostalna manifestacija, Prvi međunarodni salon automobila, na 10.000 km2 izložbenog prostora, a 107 izlagača prikazalo je 375 modela putničkih i teretnih automobila, autobusa, motocikala, bicikala, traktora, pa čak i jedan motorni bager. Već sledeće godine Salon je bio proširen Izložbom puteva i turizma.

MISIJA Organizatora Sajma automobila u Beograd

Cilj je organizatora, Beogradskog sajma, da u saradnji sa svojim strateškim partnerima – Udruženjem proizvođača drumskih vozila Srbije, Srpskom asocijacijom uvoznika vozila i delova i kompanijom DDOR Novi Sad, generalnim sponzorom ove manifestacije – predstavi najnovija dostignuća kompletne auto-moto industrije i najraznovrsniju moguću paletu performansi, dizajnerskih i tehničko-tehnoloških inovativnih rešenja u svim sektorima ove industrije. Ipak, programski akcenat je na novim konceptima u oblasti alternativnih te hibridnih i elektro pogona, ali i bezbednosnih rešenja novih modela, koji za potencijalne kupce postaju jedan od ključnih faktora prilikom izbora novog vozila.

Motopassion – propratna manifestacija Sajma automobila

Motocikli, mopedi, skuteri, rezerni delovi, oprema i pribor, proizvodi prateće industrije, strukovne organizacije, udruženja, klubovi, mediji… standardni je sadržaj Međunarodnog sajma motocikala.

Ova specijalizovana, atraktivna i sadržajna sajamska manifestacija, namenjena ljubiteljima dvotočkaša, bavi se afirmacijom i promocijom moto sporta. Uz predstavljanje dostignuća svetske motoindustrije, posebna pažnja posvećuje se i pratećoj opremi, neophodnoj za bezbedno učešće motociklista u saobraćaju.

PRIJAVE ZA IZLAGAČE ZA SAJAM AUTOMOBILA

Na Sajam automobila se možete prijaviti putem ovog prijavnog formulara: http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/prijave_ddor_bg_car_show_2020_srp.pdf

RADNO VREME SAJMA

19 – 24. mart:     10:00 – 20:00 h

25. mart:              10:00 – 19:00 h

ULAZNICE ZA SAJAM

pojedinačna ulaznica      400 RSD

grupna ulaznica *             300 RSD

ulaznica za đake i studente *      200 RSD

ulaznica za „FamilyDay“ (24. mart)            700 RSD

parking za automobile (po satu)                150 RSD

SAJAM AUTOMOBILA-ORGANIZATOR

BEOGRADSKI SAJAM

Zoran Lupšić, koordinator projekta

Danijela Aleksić, saradnik na projektu

Vesna Dimitrijević, administrator projekta

Tel: +381 (0)11 2655-917; 2655-517; 2655-617

Tel/fax: +381 (0)11 2655-317

e-mail: auto@sajam.rs

POKROVITELJ

DDOR Novi Sad

SAJAM AUTOMOBILA – STATISTIKA

54. Međunarodni salon automobila, održan 2019. godine, posetilo je više od 140 hiljada posetilaca.

U sedam sajamskih hala, na preko 41.000 m2 izložbenog prostora, predstavilo se 410 izlagača iz Austrije, Belgije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Češke, Danske, Francuske, Holandije, Hrvatske, Italije, Japana, Južne Koreje, Kanade, Kine, Litvanije, Mađarske, Nemačke, Poljske, Rumunije, Rusije, SAD-a, Turske, Švajcarske, Švedske, Španije, Velike Britanije, i Srbije.

Kako stići do Beogradskog sajma

GRADSKIM PREVOZOM

IZ CENTRA GRADA

autobusima 23, 37, 51, 52, 53, 56E, 56L, 58

IZ PRAVCA NOVOG BEOGRADA

autobusom 88

IZ PRAVCA BANOVOG BRDA

autobusima 23, 37, 51, 52, 53, 58

AUTOMOBILOM

Auto putem E75

AVIONOM – Aerodrom „NIKOLA TESLA“

minibus linija A1

gradskim prevozom – linija 72

Taxi

ŽELEZNICOM – Železnička stanica Beograd – centar (Prokop)

autobus 36, sa presedanjem na stajalištu „Mostar“ u autobus 23, 37, 52, 53, 56

AUTOBUSOM – Autobuska stanica Beograd (BAS)

BELANO Kontakt

A ako tražite smeštaj u Beogradu jer dolazite tradicionalno ili po prvi put na Sajam automobila, 14. Motopassion Sajam, ili pak neki drugi od brojnih aktuelnih kongresa ili događaja, bilo poslom ili samostalno, tu smo za vas. Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u luksuznim stanovima u Beogradu, pronađete svoje nove poslovne partnere, unapredite svoj biznis, a slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.