Turističke agencije u Zemunu: 5 najboljih

2 маја, 2020

Turističke agencije su pouzdani saradnici koji su tu da nam olakšaju svako putovanje. Širom sveta sarađuju kako sa hotelima, tako i sa agencijama kao što je Belano, osiguravajući najbolji smeštaj u centru grada, kao mi što obezbeđujemo luksuzan apartman na Novom Beogradu ili stan u centru Beograda na dan, dva ili više dana.

Upravo zato, i mi sarađujemo sa brojnim agencijama, nudeći i povoljan smeštaj u Beogradu kada treba, porodični smeštaj u centru grada ili na nekoj od brojnih opština Beograda.

Kada je u pitanju odmor i iznajmljivanje stana na dan u Beogradu, brojni turisti biraju opcije kao što je Belano. Ovo je pouzdana, sigurna opcija i idealna u smislu odnosa cene i vrhunskog kvaliteta. Sa druge strane, postoji izazov koji je vezan za turističke agencije koje su neophodne kada se odlučujete za dalja putovanja ili neku egzotiču destinaciju, spa turizam ili pak neku lokalnu, regionalnu ili internacionalnu posetu.

Koje su to turističke agencije u Zemunu kojima se možete obratiti za pomoć pri organizaciji vašeg putovanja?

1. Mar Travel

Turistička agencija Mar Travel osnovana je sa ciljem da svojim klijentima pruži potpunu ugodnost pri putovanju ka atraktivnim turističkim destinacijama koje smo pažljivo spremili za svoje putnike. Trude se da Vaše putovanje počne od momenta stupanja u kontakt sa njima, a za sve nedoumice imaju odgovor.

Kontakt

011/2198-986 | 060/3839-003

info@martravel.rs

Kosovska 18, Zemun, Beograd

2. Turističko društvo „Zemun“

Turističko društvo „Zemun“, osnovano je 1967. godine da radi na organizovanom negovanju turističke kulture i širenju svesti o značaju turizma, i da radi na propagandi turističke privlačnosti Zemuna.

Društvo se razvijalo kao društvena organizacija od opšteg i zajedničkog interesa za razvoj turizma. Za postignute rezultate, nosilac je najviših turističkih priznanja: Srebrna plaketa Turističkog saveza Jugoslavije, Zlatna plaketa Turističkog saveza Srbije, „Beli grad“ Turističkog saveza Beograda, Oktobarska nagrada Opštine Zemun, kao i značajnog broja zahvalnica društvenih i privrednih organizacija za saradnju u oblasti turizma. Svakako spada u turističke agencije vredne preporuke.

Kontakt:

Adresa:                Zmaj Jovina 14

11080 Zemun, Srbija      

Telefon:+381 (0) 11 2611 008

radno vreme: radnim danom  i subotom 09 – 12h

po potrebi 16 – 18h

e-mail:td.zemun@gmail.com

3. Bravo Hermes turistička agencija

Bravo Hermes turistička agencija bavi se prodajom turističkih aparmana za najpoznatija letovalista, ski centre i evropske prestonice. Ljubazno osoblje pokusace da izadje u susret svim Vasimzeljama. U ponudi ove turističke agencije nalazi se i prodaja turističkih aranžmana za najpoznatije banjske i wellness centre.

Kontakt:

Ulica: Prvomajska 10g

Opština: Zemun

Grad: Beograd

Radno vreme: 09:00-18:00

Telefon: 011/3076 634

4. Turistička Agencija AbeonaDream

Turistička agencija AbeonaDream osnovana je početkom 2016. godine kao mala porodična firma. Želja nam je da se pokažemo i dokažemo na našem tržištu, a u planu je i proširenje aktivnosti na inostranstvo. Kao subagent najvećih domaćih turističkih agencija, AbeonaDream svim ljubiteljima putovanja može da ponudi mnogobrojne letnje i zimske aranžmane, posete velikim gradovima Evrope, krstarenja prekookeanskim kruzerima, krstarenje Volgom i mnoge druge zanimljive destinacije.

Naravno wellness&spa je uvek tu da Vas opusti i pokrene maštu o Baliju, Brazilu, Zanzibaru ili nekim drugim egzotičnim destinacijama. Za sve one koji vole aktivan odmor, dobar šoping, ali i susret sa zadivljujućom kulturom i istorijom, njihova preporuka je poseta nekom od najlepših evropskih gradova: Rim, Venecija, Milano, Beč, Budimpešta, Istanbul, Berlin, Prag, Amsterdam, Pariz, Moskva, Sankt Peterburg, Madrid, Barselona, Lisabon. Uživajte u prijatnom jesenjem suncu na najlepšim plažama Azurne obale i Rivijere cveća ili obilasku Dvoraca Bavarske. Sve ljubitelje piva oduševiće njihov aranžman za posetu najvećem festivalu na svetu, Oktobarfestu.

Za sve one koji uživaju u vožnji brodom, pravi izbor je krstarenje Volgom. Ukoliko želite da članove Vaše porodice ili voljenu osobu iznenadite nekim luksuznim putovanjem, turistička agencija AbeonaDream je prava adresa za Vas. U njihovoj ponudi nalazi se veliki broj aranžmana za neke od najatraktivnijih dalekih destinacija u Aziji (Indija, Šri Lanka, Japan, Filipini, Bali, Nepal, Singapur, Malezija, Peking, Maldivi), čarobna Južna Amerika (Meksiko, Kuba, Ekvador, Peru, Čile, Bolivija, Argentina, Gvatemala, Patagonija), kao i Afrika (Zanzibar).

Kontakt:

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 09-17h

subota od 09-14h Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona:

Tel: 011/40 841 86

Mob: 060/668 71 80 Turistička agencija AbeonaDream, Vojni put 112, blok I, Zemun, Beograd

5. Turistička Agencija Lotos Travel

Turistička agencija Lotos Travel osnovana je 2015. godine sa željom da svim ljubiteljima putovanja ponudi povoljne aranžmane za najatraktivnije destinacije u Evropi i svetu. Kao posrednik u prodaji aranžmana, ova agencija može da Vam ponudi pregršt zanimljivih destinacija za letovanje, zimovanje, novogodišnje praznike, gradove Evrope, kao i egzotična putovanja. Takođe, obezbeđuju karte za sve vrste prevoza. Ukoliko ste umorni od svakodnevnih obaveza i maštate o godišnjem odmoru iz snova, na peščanim plažama toplih mora, turistička agencija Lotos Travel je pravi izbor za Vas. Mogu se pohvaliti raznovrsnim izborom aranžmana, uz najpovoljniji odnos cene i kvaliteta.

Bilo da želite putovanje u Grčku, Španiju, Tursku, Egipat, Italiju, Maltu, Bugarsku, Crnu Goru, Hrvatsku ili Sloveniju, sigurni su da ćete kod njih pronaći aranžman po Vašoj želji. Za sve ljubitelje zimovanja i čarolija na snegu, pripremili su bogatu ponudu aranžmana za najpoznatije ski centre u Srbiji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Austriji, Francuskoj, Italiji, Švajcarskoj.

Programi agencije Lotos Travel

Posebno se izdvajaju programi koje su pripremili za doček Nove godine na planini ili nekom od trgova evropskih gradova. Ako ste ljubitelj aktivnog odmora, dobrog šopinga i upoznavanja novih kultura i običaja, u ponudi agencije Lotos Travel možete pronaći programe za putovanje u sledeće gradove Evrope: Venecija, Rim, Firenca, Milano, Pariz, Nica, Kan, Monako, Barselona, Madrid, Lisabon, Budimpešta, Beč, Amsterdam, Berlin, Moskva, Prag i mnoge druge metropole. Svima koji žele da se otisnu u avanturu predlažu da se ukrcaju na neki od luksuznih kruzera ili da izaberu daleke destinacije poput Maldiva, Sejšela, Kube, Tajlanda, Kine, Indije, Mauricijusa, Brazila…

Posredstvom ove agencije možete posetiti i neke od najlepših spa centara u zemlji i inostranstvu, gde ćete se na pravi način relaksirati od svakodnevnih obaveza i stresa. Turistička agencija Lotos Travel može se pohvaliti i jedinstvenom ponudom seoskog turizma. Pobegnite iz grada i uživajte u prirodi, svežem vazduhu, cvrkutu ptica, žuboru potoka, lovu ili ribolovu. Posebno izdvajaju pažljivo kreirana putovanja za mlade koja su dobra prilika da se dobro provedete, steknete nova znanja, poznanstva i iskustva koja ćete prepričavati generacijama koje dolaze.

Avionski prevoz je jedan od najsigurnijih vidova prevoza danas. Agencija Lotos Travel bavi se prodajom avio karata svih svetskih avio kompanija, po najpovoljnijim cenama. U saradnji sa njihovim partnerima Sava osiguranje i Uniqua osiguranje nudimo Vam kompletno putno zdravstveno osiguranje za bezbrižan boravak u inostranstvu. Naše ljubazno i stručno osoblje uvek je tu da Vam pruži svu neophodnu pomoć oko izbora idealnog putovanja za Vas, članove Vaše porodice i prijatelje.

Kontakt:

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 10-18h

subota od 10-14h Pratite nas i putem društvenih mreža:

Facebook: https://www.facebook.com/lotostravel.net

Instagram: https://www.instagram.com/lotos_travel/

Twitter: https://twitter.com/lotos_travel

Skype: lotos.travel

Google Plus: https://plus.google.com/113293283995245290694

Sajt: www.lotostravel.net Turistička agencija Lotos Travel, Majora Zorana Radosavljevića 156a, Batajnica, Beograd

Spisak turističkih agencija u Zemunu

ATLAS AMBASADOR DOO BEOGRAD

Kosovska 8, 11000 BEOGRAD, Zemun

CENTROTRANS DOO BEOGRAD

Gramšijeva 2, 11070 BEOGRAD, Zemun

DUNAV MG TRAVEL DOO BGD

Zmaj Jovina 7, 11000 BEOGRAD, Zemun

FERMICO ŠPED DOO BEOGRAD

PalmiraToljatija 5, 11070 BEOGRAD, Zemun

FLY ORIENT DOO BEOGRAD

Beogradska 37, 11000 BEOGRAD, Zemun

JUMBO TRAVEL DOO BEOGRAD

Beogradska 33, 11000 BEOGRAD, Zemun

KOMPANIJA DUNAV OSIGURANJE AD

Zmaj Jovina 7, 11000 BEOGRAD, Zemun

KOMPAS KRAGUJEVAC PJ BEOGRAD

Skadarska 9, 11000 BEOGRAD, Zemun

MS CO DOO

Ratarski put 33A, 11050 BEOGRAD, Zemun

OSCAR TOURS

Kosovska 28, 11000 BEOGRAD, Zemun

PLANETA TRAVEL GORAN KRČMAR

Glavna 31, 11000 BEOGRAD, Zemun

PLANUMTOURS

22. oktobra 15, 11080 BEOGRAD, Zemun

PM PLUS DOO BEOGRAD ZEMUN

Karađorđeva 7, 11080 BEOGRAD, Zemun

POCOLOCO AGENCIJA BEOGRAD

Nemanjina 40, 11000 BEOGRAD, Zemun

SERBICO

Magistratski trg 7, 11080 BEOGRAD, Zemun

TEMPO EUROPE DOO

Majora Zorana Radosavljevića 283C, 11273 BEOGRAD, Zemun

TIM TRAVEL DOO BEOGRAD

Nemanjina 40, 11050 BEOGRAD, Zemun

TRAVELLAND DOO

Džordža Vašingtona 38, 11000 BEOGRAD, Zemun

TRIM TRAVEL

Džordža Vašingtona 52, 11108 BEOGRAD, Zemun

TURISTIČKA AGENCIJA ZEUS TRAVEL BILJANA MIJANOVIĆ PR BEOGRAD

Nemanjina 40, 11000 BEOGRAD, Zemun

VITA TRAVEL

Aleksandra Dubčeka 68a, 11000 BEOGRAD, Zemun

ŽET DOO BEOGRAD

Nemanjina 6, 11000 BEOGRAD, Zemun

BELANO Kontakt

Ako tražite smeštaj u Beogradu, ili želite preporuku za to gde da pronađete idealan stan u Beogradu i tokom svog boravka, tu smo za vas. Ako tražite pouzdane turističke agencije u Beogradu, pogledajte ove naše predloge na Belano Blogu.

Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u stanovima u centru grada, da brinete o svom zdravlju, pronađete rešenje u vašoj potrazi za stanom na dan, nakon uživanja u brojnim beogradskim lokalima informišite se na Belano blog sekciji o ostalim zanimljivostima vezanim za Beograd.Slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.