Turističke agencije na Vračaru: 6 predloga za pouzdane aranžmane

8 јула, 2019

Kada je u pitanju odmor i iznajmljivanje stana na dan u Beogradu, brojni turisti biraju opcije kao što je Belano. Ovo je pouzdana, sigurna opcija i idealna u smislu odnosa cene i vrhunskog kvaliteta. Sa druge strane, postoji izazov koji je vezan za turističke agencije koje su neophodne kada se odlučujete za dalja putovanja ili neku egzotiču destinaciju, spa turizam ili pak neku lokalnu, regionalnu ili internacionalnu posetu.

Koje su to turističke agencije na Vračaru kojima se možete obratiti za pomoć pri organizaciji vašeg putovanja?

1. Viva turistička agencija

Turistička agencija Viva osnovana je 2003. godine. Tokom dugog niza godina i nebrojeno mnogo uspešno organizovanih putovanja širom sveta, pozicionirali smo se na tržištu među vodećim turističkim agencijama. Posedujemo licencu OTP 107/2016 za organizovanje putovanja u zemlji i inostranstvu, a možemo se pohvaliti i aktivnim članstvom u IATA i YUTA organizacijama.

.

Turistička ponuda agencije Viva svrstava se u najraznovrsniju i najpovoljniju. Organizujemo turističke obilaske najvećih svetskih metropola kao što su: Rim, Venecija, Milano, Pariz, Barselona, Madrid, Beč, Budimpešta, Prag, Istanbul, Minhen, Amsterdam, Lisabon, Moskva, Dubai…

Kod nas možete naći i aranžmane za letnju i zimsku sezonu, daleke destinacije, krstarenja, izlete, grupne i individualne programe, avio karte, hotelski smeštaj, rent a car. Takođe, organizujemo studentske i školske ekskurzije, kao i team building putovanja.

Pored poslovnica u Beogradu na adresama Krunska 48 i Bul. Mihajla Pupina 10a, agencija je 26. marta 2015. otvorila poslovnicu i u Novom Sadu na adresi Železnička 13.

Da se kvalitet u turizmu ceni potvrđuju i mnogobrojne prestižne nagrade agencije Viva iz oblasti turizma

2. Big Blue turistička agencija

Turistička agencija BIG BLUE GROUP osnovana je u maju 2006. godine. Kreativnost, visoka profesionalnost i predanost poslu, odnosno vrhunska usluga uz ispunjavanje najviših standarda u ovoj delatnosti, profilisala se još od prvog dana ne samo kao izraz kvaliteta već i kao nemerljiva vrednost pažljivo biranih destinacija kolektiva vrhunskih profesionalaca. Startni cilj bio je avio-prevoz sa organizacijom odmora u Turskoj.

Već u prvoj godini poslovanja na letovanje u Tursku sa agencijom BIG BLUE GROUP otputovalo je 1.750, ispostavilo se, (pre)zadovoljnih putnika. U nerednim sezonama taj broj se konstanto uvećavao da bi 2010. BIG BLUE GROUP preuzela ulogu lidera na tržištu jugoistične Evrope kada su u pitanju aranžmani u zemlji koja izlazi na četiri mora.

U međuvremenu širi se i ponuda. Već u 2007. BIG BLUE GROUP uspešno organizuje i putovanja u Egiptu, a samo godinu dana kasnije u ponudi su i aranžmani za Grčku odnosno Tunis. Fokusirana na vrhunsku uslugu BIG BLUE GROUP 2008. godine se na tržištu prvi put pojavljuje i kao organizator individulanih putovanja za daleke destinacije.

Zahvaljujući konstantnoj stabilnosti rasta i razvoja poslovanja, kao i održivosti visokog kvaliteta usluga, već 2010. odnosno 2011. Big Blue Group sebe i zvanično promoviše u najuspešnijeg i najkreativnijeg turoperatora na srpskom tržištu.

.

Uvažavajući kao model poslovanja kako potrebe tako i želje svakog pojedinca danas je BIG BLUE GROUP izrasla u jednog od najboljih i najpouzdanijih organizatora putovanja u Srbiji. U prodajnoj mreži, koja se iz godine u godinu takođe širi, nalazi se tri(3) moderno opremljene poslovnice s vrhunskim profesionalcima u oblasti prodaje. Dve su u Beogradu a jedna u Novom Sadu. Pod imenom BIG BLUE GROUP, sada već prepoznatljivim brendom, još dve poslovnice funkcionišu po principu franšize – u Beogradu i Novom Sadu. Takođe, aranžmane BIG BLUE GROUP prodaje i veliki broj subagenata kako u Srbiji tako i u zemljama regiona.

Poslednjih godina BIG BLUE je značajno proširio sferu svog poslovanja tako da su sada osim aranžmana za najatraktivnija letovališta širom sveta u ponudi i poznati evropski ski-centri u zimskim mesecima, odnosno tokom cele godine grupni i individualni aranžmani za evropske i svetske metropole, daleke destinacije, egzotična ostrva, uzbudljiva krstarenja itd. Kao pouzdan partner BIG BLUE GROUP polako preuzima i lidersku poziciju na polju kongresnog, zdravstvenog, rekreativnog i poslovnog turizma. BIG BLUE GROUP je i nosilac IATA licence što agenciju svrstava u svetsku porodicu onih koji se uspešno bave prodajom avio-karata za sve meridijane sveta što ne bi bilo moguće da u svojim poslovnicama ne koristi AMADEUS i GALILEO, globalne rezervacione sisteme za prodaju avio-karata.

Takođe, BIG BLUE GROUP nudi i nešto što retko ko još može: integracija hotelskog rezervacionog sistema na sajtu www.bigblue.rs omogućava putnicima da iz svoje sobe ili kancelarije veoma lako sami kreiraju privatno ili službeno putovanje, odnosno da rezervišu hotelske sobe, transfere, izlete ili rent-a-car na adresama više od 150.000 dobavljača širom sveta a po najpovoljnim cenama. U internet strane agencije integrisan je i rezervacioni sistem za kupovinu avio-karata kod svih svetskih nacionalnih avio-kompanija kao i nisko budžetnih.

I BIG BLUE GROUP porodica je sve brojnija. Uz iskusne turističke pregaoce čija je profesionalnost personifikovana kroz lidersku poziciju agencije, deo kolektiva su sve više i mladi, obrazovani kadrovi s ambicijom da konstantnim usavršavanjem, velikim angažovanjem i stalnim podizanjem kvaliteta usluge doprinesu očuvanju stečenog ugleda BIG BLUE GROUP na tržištu uz zajednički cilj da broj zadovoljnih klijenata raste iz godine u godinu, odnosno da procenat putnika koji su u organizaciji BIG BLUE GROUP putovali dva ili više puta iz sezone u sezonu uvećava.

3. Oktopod travel turistička agencija

Privredno  društvo „Oktopod“ d.o.o. registrovano je 23.12.1998.godine.

Oktopod travel je poznata turistička agencija sa 8 poslovnica širom Srbije. Nalazimo se na 3 lokacije u Beogradu, zatim u Novom Sadu, Nišu, Šapcu, Kragujevcu i Loznici. Zbog velikog interesovanja i sve većeg broja putnika izvan granica Srbije poslovanje su proširili i u Bijeljinu gde Oktopod travel uspešno uslužuje putnike i sa područja Republike Srpske, a zatim i u Austriju, konkretno u Beč.

.

Zahvaljujuću velikom trudu i konstantnom zalaganju već 20 godina unazad uspeli smo da se izbore za poziciju iskusnog i pouzdanog organizatora putovanja u zemlji i inostranstvu sa licencom OTP 130/2010. Njihov tim se gradi od 1998. godine i svake sezone je sve veći i bogatiji kvalifikovanim radnicima sa višegodišnjim iskustvom u turizmu.

Oktopod travel ima istaknutu lidersku poziciju na tržištu u ponudi aranžmana za letovanje u grčkim apartmanima na više od 20 destinacija. Naša ponuda vam pruža i uživanje u istinskom hedonizmu turskih, egipatskih, tunižanskih hotela, upoznavanje mediteranskog stila života Italije i Španije…

Vode vas i do najlepših trgova i kulturnih znamenitosti velikih metropola Evrope, za ljubitelje skijanja izdvajaju kilometre utabanih staza u najpopularnijim ski centrima regiona, a ako želite da prekratite zimu zaputite se ka nekoj od egzotičnih dalekih destinacija sa večitim letom…I sve to sa Oktopod travelom! Nastoje da njihova ponuda bude raznolika i interesantna svim generacijama, kako mladim parovima, porodicama sa decom, tako i starijoj populaciji.

Pored široke ponude apartmanskog i hotelskog smeštaja u Grčkoj, kao i ostalim popularnim destinacijama Evrope ponosni su vlasnici 9 moderno opremljenih turističkih autobusa sa kojima bezbedno stižete do najlepših letovališta i gradova.

Njihov rad je takođe istaknut u oblasti ekskurzija i đačkog turizma, organizovanja popularnih Radničko sportskih igara u Grčkoj, sada već tradicionalno od 2010. godine, zatim uspešnog Simpozijuma Alims od 2015. godine, kao i raznih individualnih putovanja do najlepših destinacija sveta. Dokaz našeg uspeha je i sve veći broj putnika koji iz godine u godinu ukazuju poverenje, sve veća subagentska prodajna mreža širom Srbije, konkurentne cene kao i brojne nagrade i priznanja – Šampion turizma za kategoriju „Grčka“ (2005-2008 i 2014. god.) / Šampion turizma za kategoriju „Evropski gradovi“ (2015. god.) / Beogradski pobednik za kategoriju „najposećeniji sajt i najbolja turistička organizacija“ (2018.).

Prvenstveno nastoje da putovanja budu vaš istinski užitak i da sa lakoćom priuštite odmor za pamćenje. Plaćanja administrativnom zabranom i čekovima bez kamate su posebne pogodnosti koje omogućavaju da se troškovi putovanja rasporede na duži vremenski period.

Navedeno iskustvo, ugled, naš tim i desetine hiljada zadovoljnih putnika zasigurno daju podstrek da se dalje usavršavaju, budu još bolji i tako doprinesu Vašem zadovoljstvu i uživanju u putovanjima.

4. Filip Travel turistička agencija

Turistička agencija FILIP TRAVEL osnovana je 1993. godine u Beogradu – danas je jedan od vodećih turoperatora u Srbiji.

Bave se organizacijom aranžmana u zemlji i inostranstvu, prodajom avio karata, kao i minibus prevozom putnika.

Odličnu poziciju na tržištu obezbedili su opredelivši se za kvalitet, sigurnost i otvoren odnos sa putnicima prema kojima su godinama oblikovali svoju ponudu.

.

Kao siguran partner kod svojih saradnika u inostranstvu – garantuju adekvatan tretman za pravi odmor svojim klijentima.

Devedesetih godina bili su poznati kao agencija sa najkvalitetnijom i najobimnijom ponudom za skijaše, a od 2000-te godine kreiraju prve čarter aranžmane za grčka ostrva Krf, Krit, Rodos.

Sada svojom širokom letnjom ponudom Filip Travel obuhvata najlepše destinacije Mediterana (Grčka ostrva: Krf, Krit, Rodos, Zakintos, Skijatos, Kos; Tursku sa kompletnom antalijskom i egejskom regijom, ostrvo Majorka i oblast Costa Brava u Španiji, ostrva Sicilija i Malta, i egzotične zemlje Egipat i Tunis).

Još jedan jak brend predstavljaju naša autentična grupna avio i autobuska putovanja. Zaljubljenici u različite kulture i najlepše evropske metropole u mogućnosti su da u društvu naših najboljih turističkih vodiča i na dobro isplaniranim turama upoznaju najposećenije metropole (Rim, Pariz, Berlin, Amsterdam, Barselona, Lisabon…).

Inspiraciju za nove ture pronalaze u sugestijama i idejama svojih putnika i svake godine tu su nova putovanja poput: Portugalske ture, Sicilijanske ture, putovanja Baltičke zemlje i Zemlje Beneluksa, Švajcarska i Lihtenštajn…

Za sve vas koji želite da se putovanje skroji prema vašim afinitetima – tu su da vaše ideje i potrebe pretoče u realnost koja će vas odvesti do najudaljenijih meridijana širom sveta. Sektor individualnih putovanja Filip Travel-a može zadovoljiti i najsofisticiranije zahteve svetskih putnika.

U saradnji sa najkredibilnijim hotelskim sistemima: GTA, Hotelbeds, HotelsPro, GoGlobal, Dertur/Meier’s kao i sa svim svetskim avio kompanijama (ponosni smo nosioc licence IATA)  – uključujući i low cost kompanije – svojim klijentima omogućavamo najpovoljnije ponude za odabrane destinacije i termine.  

Među atraktivnim ponudama nalazi se i veliki broj prestižnih wellness & spa hotela u Sloveniji i Mađarskoj (FILIP TRAVEL najbolji prodavac prethodnih godina: terme Olimia, terme Laško, terme Čatež i Aquaworld Budapest Resort).

Pored prodajnih mesta (četiri u Beogradu i jedna poslovnica u Novom Sadu) nesebičnu podršku pruža izuzetno veliki broj pouzdanih subagenata širom Srbije, Makedonije, BiH i Crne Gore.

Počevši od nasmejanih, ljubaznih lica koja vas dočekuju na prodajnim mestima u želji da vam obezbede adekvatan odmor, preko onih koji su na destinacijama zaduženi da vaš odmor protekne kako treba – zaključno sa ljudima koji su tu kao podrška u rešavanju eventualnih problema – FILIP TRAVEL na svakom nivou daje maskimum u kvalitetu pružanja uluge.

Preko 30 000 zadovoljnih putnika svake godine su obaveza da ljubav prema putovanjima pretaču u najkvalitetnije turističke aranžmane.

Turistička agencija Filip Travel ima poslovnice na: Vračaru, Trgu Nikole Pašića, Novom Beogradu, Žarkovu i Novom Sadu.

5. Robinson turistička agencija

AUTOBUSKI PREVOZ se obavlja komfornim iznajmljenim autobusima ovlašćenih prevoznika sa audio i video opremom kao i sa klimom. Sedišta u autobusu se određuju isključivo po redosledu prijave, izuzetno se porodicama sa malom decom može izaći u susret.

Sedišta su podložna promeni usled promene tipa i broja autobusa kao i usled promene brojnog stanja putnika za odgovarajuće putovanje. Svi autobusi napred imaju istaknutu tablu sa natpisom ROBINSON.

.

Tokom vožnje autobusom pušenje nije dozvoljeno. U toku putovanja se pravi dovoljan broj pauza. Putnici sami snose troškove osveženja i usluga toaleta. Vrednosti kao što su novac, nakit, skupoceni parfemi i drugo moraju isključivo biti u ručnom prtljagu. Putnici sami vode računa o ličnom i ručnom prtljagu i odgovaraju za isti.

Zbog učestalih kređa na mestu polaska posebno skreću pažnju da se putnici obraćaju isključivo službenim licima agencije Robinson i postupaju po njihovim uputstvima oko pakovanja prtljaga u autobus.

Za ugodan boravak i pružanje svih informacija pobrinuće se vodič predstavnik u regiji ili gradu u kojem boravite. Eventualne nedostatke u smeštaju ili drugim plaćenim uslugama neophodno je odmah prijaviti predstavniku agencije Robinson kako bi u što kraćem roku bili otklonjeni. Eventualne žalbe je neophodno dostaviti vodiču-predstavniku isključivo u pismenoj formi u mestu boravka. Naknadne žalbe se neće uzeti u razmatranje.

Najam automobila i fakultativni izleti su posebni programi koje organizuju ino – partneri agencije Robinson i nisu sastavni deo ugovora. Vodiči – predstavnici jedino su posrednici u zaključivanju ugovora između naših gostiju i ino – partnera, organizatora. To mogu biti autobuski i brodski izleti, razni obilasci i kulturni i zabavni programi.

Opis izleta sa cenama dobićete od naših vodiča – predstavnika u mestu boravka. Cene nekada zavise od broja učesnika i sezone. Fakultativni izleti se najčešće izvode na srpskom jeziku izuzetno kod malog broja prijavljenih na engleskom jeziku. Agencija Robinson nije organizator ovih usluga.

BELANO APARTMANI Kontakt

Ukoliko dolazite u Srbiju kako biste se odmorili i tražite apartman u Beogradu, želite preporuku za to gde da pronađete povoljan smeštaj u Beogradu ili obavite svoje poslove, ili pak planirate putovanje i interesuju vas turističke agencije u vašem kraju, posetite naš blog. A za sve što želite kako bi vaše iskustvo u Beogradu bilo kompletno, slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.