33. Međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja „Dodir Pariza“ 2019.

март 13, 2019

Kada: 6 – 7. april 2019.

Gde: Hale 1 i 1A Beogradskog sajma

Web adresa: www.sajamkozmetike.com

„Dodir Pariza“ – Međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja svake godine ima dva izdanja – prolećno i jesenje. Reč je o najvećoj manifestaciji ove vrste u regionu, koja okuplja proizvođače, predstavnike i distributere najpoznatijih svetskih brendova kozmetičkih i frizerskih kuća.

Nega i lepota su atraktivniji segmenti „Dodira Pariza“, ali značajno mesto zauzima i deo koji se bavi zdravljem i preventivom i zbog kojeg u Beograd ovog proleća dolazi veliki broj posetilaca apartmana u Beogradu.

sajam kozmetike 2019 dodir pariza

U najvećoj hali Beogradskog sajma, Hali 1, 6. i 7. aprila biće održan 33. Dodir Pariza, sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja. Novi koncept Sajma kozmetike okupiće preko 300 profesionalnih brendova sa jednom, zajedničkom misijom, da vas nauče kako da se negujete i ulepšavate kvalitetnim proizvodima, kako da prepoznate profesionalce i kome da poklonite svoje poverenje.

Brojne prezentacije i demonstracije na štandovima izlagača otkriće najnovije trendove i predstaviti najaktuelnije proizvode. Spisak za kupovinu ne morate da pravite jer će vam kupovina po specijalnim sajamskim cenama i sa velikim popustima biti na dohvat ruke, na jednom mestu, u Hali 1 Beogradskog sajma, 6. i 7. aprila.

 

Dodir Pariza za lepotu na nivou

„Dodir Pariza“ je manifestacija u okviru koje se na jednom mestu potrošačima i stručnoj javnosti predstavljaju novi proizvodi, preparati i aparati, organizuju različite prezentacije, zanimljiva dešavanja, omogućavaju popusti.

Pored bogatog izbora proizvoda, na štandovima kozmetičkih kuća posetioci imaju mogućnost da dobiju i savete priznatih i poznatih dermatologa i kozmetologa. Posebna pažnja se posvećuje pravilnoj ishrani i rekreaciji, fitness programima kao nezaobilaznom segmentu u kulturi nege tela.

 

Nega lica i tela

Kada govorimo o tako rasprostranjenom pitanju kao što je nega lica i tela, postoje brojne uvrežene teorije, ali ona osnovna i fiksna jeste jednostavna istina, veličanstvena u svojoj preciznosti.

Lepota dolazi iznutra.

Nije ovo prazna floskula. Možemo ulagati u million preparata i beskrajne procedure koje će istina, negovati našu spoljašnjost. Možemo ofarbati obrve i dodati trepavice, ali nijedno rumenilo neće zameniti umor na našem licu ili osećaje sa kojima ne izlazimo na kraj.

Sećam se, pre par godina sam šminkala rođaku za svadbu. Moja rođaka je žena srednjih godina, šminku praktično ni nema, njen suprug joj ne dozvoljava ni da se sređuje, ali to je već potpuno druga tema. Sela je ispred mene, ta divna žena beskrajno duboke duše i života ravnog neopevanim junacima i molila me da ne preteram da se njen muž ne bi ljutio. Njeni kapci bili su teški, a njena koža izubijana iskustvima života. Međutim ono što je mene zabolelo bile su njene usne. Zastala sam i rekla joj nešto što je možda ubolo cellokupan njen život. To su bile usne koje toliko toga nisu izgovorile.

Kozmetičke procedure nisu samo estetske. One su toliko dobrodošle za sve ono što nas gazi a ne treba nam. Za sve ono što boli, ubija, za ožiljke koje bismo da zaboravimo, iskustva koja možda ostavljaju preduboke tragove. Nije nega tela i lica samo stvar lične estetike ili površnosti, ega ili narcisoidnosti. Da sam mogla, odvela bih je tad u na neku proceduru ugradnje filera ili ravnanje bora.

Svaka osoba ima to pravo, ali i dužnost prema sebi, svom biću i telu (da ne kažemo ono staro-moje telo je moj hram) da bude sebi najbolji kako bi bio i za sve oko sebe.

To se odnosi i na kosu, i na telo, al ii duh i onu kreativnost koju treba sveukupno da negujemo kada je naš sopstveni život u pitanju.

 

KONGRES KOZMETIKE – usavršavanje struke za razvoj biznisa

Deo svakog Sajma kozmetike i nege kose je Kongres kozmetike.

Prolećni Kongres kozmetike biće održan u čak 4 kongresne sale.

Kongres kozmetike bi trebalo da posete svi oni koji se profesionalno bave negom i lepotom, a onda i svi oni koji žele da budu u toku sa dešavanjima u industriji lepote. Kongres kozmetike činiće niz zanimljivih kongresnih predavanja, kurs kontinuirane edukacije, CIDESCO kongres i 3 master class-a. Mnogi stručnjaci, al i posetioci i naši klijenti stanova u Beogradu biće upravo-ovde.

 

Kongresna dešavanja – 33. Sajam kozmetike

11:00 – 11:50 – PH BALANS – šta je to u stvari? Primia Harmonija

Predavač: Marija Veljković, strukovni estetičar, kozmetičar

Equilibrium – put do zdrave kože samo preko pH balansiranih tretmana. Šta je to u stvari pH balans? Ni kisela, ni bazna, ni masna, ni suva koža, već IZBALANSIRANA.12:00 – 14:00 NaRa – biljne esencije u službi razgrađivanja celulita. Hedera Vita natural cosmetics

Predavač: dr Lenka Dražić, stručni konsultant Hedera Vita natural cosmetics

Predstavljanje estetsko-kozmetičkog tretmana Hedera Vita natural cosmetics namenjenog salonima, wellness i SPA centrima koji se primenjuje za razgradnju celulita, topljenje masnih naslaga i zatezanje kože. Praktična primena tretmana na modelu od strane terapeuta.

Napomena: Dodela sertifikata slušaocima i mogućnost popusta na kupovinu paketa za rad u salonima u iznosu od 40%.14:10 – 15:00 – Mora beauty – lepota bez sporednih efekata!

Predavač: Nino Ruivo, d. o, doktor osteopatije

MORA BEAUTY – najnoviji SPA trend za lepotu i srećniji život!

Zapanjujuću inovaciju biorezonantnom tehnologijom predstaviće Nino Ruivo, d.o., doktor osteopatije, dugogodišnji terapeut biorezonancom, inovator i autor vrhunske MORA BEAUTY aplikacije ANTICELULIT, predstavnik nemačkog proizvođača, vodećih biorezonantnih aparata u svetu – pionira biorezonance, preduzeća MED-TRONIK i rukovodilac Akademije MORA.15:15 – 18:15 – Body art asocijacija Srbije predstavlja Fashion room Body art & Makeup sa gostima iznenađenja, najpoznatijim balkanskim body art i makeup umetnicima.

 

Cena ulaznice

Cena ulaznice za 33. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike, fitnessa i zdravlja iznosi 400,00 dinara po danu.Učenici i studenti škola za negu lepote ulaz plaćaju 250,00 dinara po danu.Ulaznice možete da kupite na blagajni na ulazu u Halu 1.Ulaz u workshop besplatanPrisustvovanje predavanjima na kongresu kozmetike je besplatno, uz kupljenu sajamsku ulaznicu.

RADNO VREME SAJMA ZA POSETIOCESUBOTA, 6. APRIL 2019. GODINE OD 10:00 DO 20:00 ČASOVA NEDELJA, 7. APRIL 2019. GODINE OD 10:00 DO 20:00 ČASOVA.

 

ORGANIZATOR

Eco Design Studio group

Dunavski kej 23/11, 11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 (0)11 3284-126, 3284-149, 3284-217

Osoba za kontakt na Beogradskom sajmu:

Gorica Arandjelovic

Tel: +381 (0)11 2655-170

e-mail: gorica.arandjelovic@sajam.rs

PROJEKTNI TIM

Eco Design Studio Group doo

Dunavski kej 23/11, Beograd, Srbija

 

Kosta Maksimović, direktor

Tel/Fax: +381 11 3284-126; +381 113284-149

E-mail: kosta@saloninfo.org

 

Tijana Zarić, PR Menadžer

Tel/Fax: +381 11 3284-126; +381 11 3284-149

Mob: +381 64 375-25-03

E-mail: tijana@saloninfo.org

 

www.sajamkozmetike.com

www.saloninfo.rs

www.edsgroup.net

 

STATISTIKA

broj izlagača:      194

inostranih:          21

izložbeni prostor:             3.624 m2

posetilaca:          23.000

 

BELANO Kontakt

A ako tražite smeštaj u Beogradu, želite preporuku za to gde da pronađete idealan lokal u Beogradu i opustite se, doživite novi duh Beograda tokom svog boravka u našim apartmanima u Beogradu, da se dobro provedete ili pronađete sve što želite kako biste vaše vreme u Beogradu najbolje iskoristili, tu smo za vas. Ne morate gubiti vreme ukoliko ste u žurbi ili vam je nezgodno, iskoristite neke od potrcko Beograd usluga. Pogledajte naše predloge na Belano Blogu.

Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u stanovima u centru grada, da svoju jutarnju kafu popijete sa stilom, pronađete rešenje u vašoj potrazi za stanom na dan, nakon uživanja u brojnim beogradskim lokalima informišite se na Belano blog sekciji o ostalim zanimljivostima vezanim za Beograd. Slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Belano website: http://www.belano.rs

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.