I - SOBNI For

TWIN VIOLET, 1-SOBAN STAN BELVIL BEOGRAD 50M2 LUX

“Twin Violet” je izrazito funkcionalan, modern opremljen apartman koji ima najbolji odnos ukupne kvadrature i funkcionalnosti koji nudi korisniku apartmana. Apartman se sastoji od ulaznog hodnika koji povezuje glavnu prostoriju dnevnog boravka i kupatila. Glavna prostorija apartmana je funkcionalno organizovana kao prostor za dnevni boravak i prostor u kojoj je smešten trpezarijski sto sa 4 stolice. Iz trpezarijskog dela prostora se ulazi u prostranu kuhinju, odnosno iz prostora za dnevni boravak se ulazi u spavaću sobu koja je dalje povezana sa balkonom. Apartman je upisan u registar smeštajnih objekata kod nadležnog organa, (katerosisan i ocenjen sa 4 zvezdice), i nalazi se na IX spratu smeštajnog objektu sa ulazom sa glavne pasarele naselja Belville. 
Estetska rešenja u enterijeru, kvalitet ugrađenih materijala i sama materijalizacija, kao i lista drugih pogodnosti koju pruža gostima svrstavaju apartman “Twin Violet” u izrazito funkcionalan i komforan apartman koji je idealno opremljen i za duži boravak gostiju. 
Dnevna soba sa pripadajućim trpezarijskim prostorom je esteski doživljaj, kako zbog skladne geometrije prostora tako i zbog dobrog odabira ukrasnih tapeta i izvanredne zbirke ukrasnih detalja. 
Jasno je da ovakvom utisku primarno doprinosi i veoma dopadljiv dizajn sa prepoznatljivom ljubičastim koloritom koji dominira u elementima enterijera koji obiluje neobičnim, ukrasnim i funkcionalnim, detaljima a posebnu pažnju privlači dekorativno i funkcionalno osvetljenje apartmana, koje se vešto kombinuje sa detaljima spuštenog plafona uključujući i indirektno osvetljenje plafona. Sve to doprinosi utisku topline i intimne atmosfere koji pleni pažnju svakom gostu i boravak u ovom apartmanu čini nezaboravnim.
U prostoru dnevnog boravka je smešten veliki trosed koji se lako raskalapa u dodatni komforan ležaj za dvoje. 
Kuhinja ima neuobičajeno veliku radnu površinu i zavidno je opremljena kompletnim pokućstvom, pa je tu pored velikog kombinovanog frižidera, smeštena i ugradne rerne sa ugradnom pločom I aspiratorom, odnosno mašine za pranje sudja, mikrotalasna pećnica, električno kuvalo i dr. 
Spavaća soba je ušukana između malog poluzatvorenog balkona i dnevne sobe, a u njoj je udoban bračni ležaj sa tapaciranim uzglavljem i veliki kombinovani garderober sa refleksivnom površinom vrata.
Apartman poseduje i balkon koji je funkcionalno povezan sa spavaćom sobom i koji je opremljen baštinskom garniturom za dve osobe, idealnim za ispijanje jutarnje kafe i interesantnim pogledom na novobeogradske blokove. 
Ako se tome pridoda nadprosečna opremljenost apartmana tehničkom opremom, pokućstvom i drugim pripadajućim inventarom jasno je da je apartman “Twin Violet” odličan izbor i jedan od najboljih ponuda po sistemu dnevnog izdavanja u naselju Belville, posebno imajući u vidu odnos cene, funkcionalnosti i kvaliteta.

-Zatvoreni parking obezbeđen i uključen u istaknutu cenu smeštaja uz napomenu da je moguće uz doplatu rezervisati i garažno mesto ili garažni boks u podzemnoj garaži.
-Balkon predmetnog apartmana sa garniturom za sedenje predstavlja prilagodjenu prostoriju za pušenje u svim vremenskim uslovima.

 

CENOVNIK

                                     Broj noćenja

Broj ljudi1-34-78-1516-3030+
1-2 45 43 40 38 35
3-4 50 48 45 43 40
5+

 

 


Adresa:
NOVI BEOGRAD, Jurija Gagarina, Belvil
Parking opis:
Javni parking ispred zgrade
43€/dan
Kvadratura
50 m2
Sobe
2
Spavaće sobe
1
Kupatila
1
Sprat
9
Parking mesta
1
Broj osoba
4
Amenities
  • Parking

Rezervacija

Belano Apartmani

+381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773
office@belano.rs