Međunarodni sajam građevinarstva 2018. u Beogradu

15 марта, 2018
sajam građevinarstva

44. Međunarodni sajam građevinarstva (UFI) – SEEBE je specijalizovana međunarodna manifestacija koja obuhvata najrazličitije segmente građevinske industrije. On obuhvata razne segmente od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata i održava se sredinom aprila u Beogradu.

 

 

Građevina nije vezana samo za građenje novog, već i očuvanje starog. Ona obuhvata ne samo praćenje najnovijih trendova u tehnologiji, materijala, već i uređenje unutrašnjosti objekata. Samim tim, ovogodišnji Međunarodni sajam građevinarstva upotpunjuju i najrazličitiji načini adaptacije, rekonstrukcije i restauracije, kao i promocija starih zanata koji su druga krajnost savremenim informacionim tehnologijama i modernom upravljanju projektima. Kao finalna delatnost, deo Sajma građevinarstva je i opremanje enterijera, što je često široj publici i najzanimljiviji deo.

Učesnici manifestacije su svi eminentni domaći i strani građevinski proizvođači, distributeri i trgovci opremom i materijalima. Oni za posetioce Sajma svake godine pripreme posebne popuste i specijalne uslove plaćanja proizvoda i usluga.

 

sajam građevinarstva

 

Građevina je široka oblast ljudskog delovanja i možemo reći da svi mi nešto gradimo. Od malena stvaramo i iz ničega pravimo nešto. Od zvukova gradimo reči, od peska torte, a onda vremenom, naučimo i kako da sve što stvorimo učinimo tako da traje i odoleva takozvanom ,,zubu vremena”.

Nauka napreduje, tehnike, materijali, ali i menadžment i efikasnost gradnje. Izazovi prilikom implementacije ovoga na pojedinačnim slučajevima su dragoceno iskustvo koje se može naći na ovakvom sajmu. Posebno u slučajevima restauracija gde su izazovi pak drugačije prirode, odnosno gde se moderna tehnika treba primeniti na postojeće konstrukcije može biti izazov za sebe. U rezultatima uživamo svi, u gradu, u ruralnim sredinama, ali i u raznovrsnim ugostiteljskim objektima. Građevina je sve, svuda oko nas i kolika je važnost njenog kvaliteta često se možda uzme zdravo za gotovo. Možda nismo ni svesni koliko je kvalitetna gradnja bitna dok nismo suočeni sa lošom.

Preko 550 izlagača okupiće se na oko 18.000 kvadratnih metara. Ovaj sajam poseti oko 36.000 posetilaca, tako da nije čudo da izlagači dolaze iz 30 država. Međunarodni sajam građevinarstva, na engleskom South-East Europe Belgrade Building Expo okuplja preko 170 stranih izlagača, tako da su smeštajni kapaciteti, apartmani u Beogradu idealni za timove i prezentere. Sajmovi su pored toga što su idealna prilika za networking, takođe i važna poslovna prilika za sklapanje poslova, ali i provod.


Gosti Beograda zato vole uvek da vide ili budu blizu smeštaja kod Skadarlije ili Kalemegdana, u apartmanima kod Knez Mihailove, ali i smeštaju u centru grada. Noćni život Beograda je zanimljiv svima, mladima i starijima, od gastronomske ponude do provoda u noćnim klubovima. Poslovni ljudi koji su pod naporom i stresom takođe vrlo rado posećuju u toku sajmova i neke od spa centara u Beogradu.
Povoljan smeštaj za dnevni odmor je takođe idealan za posetioce sajmova, pa tako i u najlepšem mesecu u Beogradu, aprilu. Ne čudi zato činjenica da se u Beogradu udržava veliki broj međunarodnih sajmova, a i ovaj.
KAD: 18 – 21. april 2018.

GDE: Hale 1, 1a, 2, 3, 3a, 4, 5, 7, 8, 9 i otvoreni prostor

RADNO VREME

18 – 20. april   10:00 – 19:00

  1. april 10:00 – 17:00

CENA ULAZNICE

pojedinačna ulaznica  300 RSD

grupna ulaznica *       200 RSD

grupna ulaznica za učenike i studente stručnih škola *         100 RSD

parking (po satu)         100 RSD

www.sajamgradjevine.rs

belano apartmani stan na dan

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.