Hotel Park u Beogradu

11 јануара, 2020

Hotel Park je danas moderan, sveden i udoban, a pre par godina i renoviran.

Kada putujemo, svi želimo negde i da uživamo u toj promeni ambijenta, klime, kulture. Želimo komforan i udoban smeštaj u centru grada ili apartman u kojem ćemo se osećati kao kod kuće.
Poslovni ljudi posebno cene mir, mada nekad veće konferencije zahtevaju elemente tim bildinga ili to da predstavnici mnogih firmi budu na istom mestu.

U tom slučaju svakako je komfor hotela tu, a Beograd postaje prepoznatljiv po sve boljoj ponudi hotela. Iako je iznajmljivanje apartmana u Beogradu vrhunska opcija, evo koji hoteli krase ponudu našeg grada.

NAJSTARIJI HOTELI U BEOGRADU

Knez Mihailo Obrenović je bio taj koji je izgradio prvi hotel u Beogradu i to 1841. godine. Prvi hotel u Beogradu izgrađen je na uglu sadašnjih ulica Kralja Petra i Gračaničke, a ovde se nekad nalazio Cincar han. Iznad ulaza je bila postavljena bronzana glava jelena, pa je hotel imao naziv Kod jelena. Hoteli izgrađeni pre Drugog svetskog rata koji i danas postoje su:

Hotel Avala, Hotel Balkan, Hotel Bristol, Hotel Excelsior, Hotel Kasina, Hotel Astorija, Hotel Moskva

Hoteli su u istoriji države i Beograda imali veoma značajnu ulogu u kulturnoj, društvenoj, privrednoj i političkoj sferi, baš kao i danas. U njima su se osnivale brojne političke stranke i pokretala udruženja. Hotelske sale u Beogradu bile su glavno mesto svih kulturnih zbivanja u prestonici, u njima su se održavali koncerti, pozorišne i bioskopske predstave. U velikoj sali jednog od beogradskih hotela je premijerno prikazana i prva opera u zemlji.

Hoteli su i tada kao i danas služili i kao poslovni prostori, pa su u njima otvarane banke, berze, osiguravajuća društva, ordinacije lekara. I trgovci i zanatlije su ih takođe koristili.

Hotel Park – centralna oaza u Beogradu

Hotel Park je renoviran u potpunosti 2012. Ovaj hotel nudi enterijeru kojem su prepoznatljivi i istaknuti topli, svedeni tonovi, moderani sveden stil sa jasnim i čistim linijama.

Gde se nalazi hotel Park?

Hotel Park nalazi se u samom centru Beograda. Smešten je na uglu nekih od najlepših i najstarijih beogradskih ulica i to Njegoševe i Svetozara Markovića. Ovaj hotel nudi gostima ne samo atraktivnu lokaciju , već je okružen i gustim zelenilom. Okruženje čini ovaj hotel i izolovanim od buke, uprkos činjenici da se nalazi u neposrednoj blizini Slavije, gradskog prevoza i škola.

Hotel Park se nalazi u neposrednoj blizini kružnog toka na Trgu Slavija i glavnih bulevara starog dela grada. Glavna pešačka i šoping zona, Ulica Kneza Mihajla udaljena je na samo 15 minuta laganog hoda, dok je do beogradskog aerodroma Nikola Tesla potrebno 25 minuta automobilom. Prilaz na autoput E 75 udaljen je samo 2km, čineći hotel lako dostupnim kako za pešake, takoi za sva prevozna sredstva. U bliskom okruženju lokacije nalazi se i nekoliko ambasada, Skupština grada i Skupština Srbije, Narodna Banka i mnogobrojni kafići.

Hotel Park s razlogom nosi ovo ime. Nudi sve ono što nudi jedan pravi park – odmor, mir i relaksaciju. Renoviran 2012, s ponosom ističe svoje tri zvezdice po internacionalnim standardima i odličan kvalitet svakog segmenta usluge.

Šta nudi hotel Park?

U svom sastavu ima 122 sobe i 3 apartmana, koje zadovoljavaju sve potrebe modernog čoveka i pružaju potpuni komfor. Restoran Continental u ponudi ima najbolje nacionalne specijalitete, kao i lagane obroke internacionalne kuhinje. Tradicionalna srpska kuhinja ljubiteljima dobrog ukusa pružiće nezaboravno gastronomsko iskustvo. Café Parkić predstavlja savršeno mesto za druženje i ćaskanje uz kafu, kao i za brzi ukusan obrok.

Poštujući stilove zdravog života, Hotel Park opremljen je savremenom fitness, wellness i SPA zonom. Banket sale, Garden i Forest, idealne su za sve skupove, sastanke i proslave.

Posebnu dragocenost Hotela Park čini ljubazno osoblje i visok nivo servisa koji će gostima pružiti ugodan boravak i razlog da ponovo posete prestonicu Srbije.

Želimo vam udoban i prijatan boravak u Beogradu!

Rezervacija

Rezervaciju smeštaja možete izvršiti putem e-maila na reception@hotelparkbeograd.rs ili

telefona +381 11 414 68 00

Vreme prijavljivanja u hotel je od 14:00h, a vreme odjave do 11:00h.

SERVISI

Gostima su na raspolaganju:

  • Sobni servis 06-23h
  • Podzemna garaža, na dva nivoa, sa 20 parking mesta
  • Usluge hemijskog čišćenja
  • Usluge pranja i peglanja
  • Recepcija je u funkciji 24 sata
  • Organizovanje ture obilaska znamenitosti Beograda
  • Menjačnica

Nakon renoviranja Saruna ima Fitness deo, masaže i saunu. Upotreba fitness centra je uključena u cenu noćenja. Masaža se zakazuje i naplaćuje prema cenovniku. Radno vreme je Pon-pet 8-22h, subota 8-16h i nedelja 10-16h.

Odaberite vid rekreacije i termin koji Vam najbolje odgovara, a za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na telefon +381 60 3358 779.

Linije gradskog prevoza u neposrednoj blizini Hotela Park

24

Dorćol – Neimar

31

Konjarnik – Studentski Trg

78

Zemun – Banjica 2

83

Zemun – CrveniKrst

E1

Ustanička – Blok 45

19

Konjarnik – Studentski Trg

21

UčiteljskoNaselje – Studentski Trg

22

Kruševačka – Studentski Trg

22L

Slavija – Studentski Trg

29

Medaković – Studentski Trg

3

Tašmajdan – Kneževac

7

Ustanička – Blok 45

7L

Tašmajdan – Blok 45

Povoljan smeštaj u Beogradu

Ipak, za veće porodice nekad smeštaj u ovako luksuznom hotelu može da predstavlja značajan izdatak. U tom smislu svu udobnost i luksuz povoljnog smeštaja u centru grada nudi upravo Belano, sa preko 100 apartmana opremljenih po strogim standardima čistoće, kvaliteta i različitim kriterijumima prilagođenim potrebama svakog gosta ponaosob.

Ovo je svakako povoljnije i praktičnije rešenje, a za savete vezane za to gde lepo večerati, koji su najbolji spa i wellness centri, gde u Beogradu možete da se rekreirate, gde da pobegnete van grada, gde je najbolji shopping i koji su najbolji tržni centri, kako da uštedite na taksi prevozu ili kako da ulepšate i sopstveni dom brzo i lako-pogledajte Belano blog.

BELANO Kontakt

Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u hotelima i u stanovima u centru grada, da svoju jutarnju kafu popijete sa stilom, pronađete rešenje u vašoj potrazi za stanom na dan ili

, pa se nakon uživanja u brojnim beogradskim lokalima informišite se na Belano blog sekciji o ostalim zanimljivostima vezanim za Beograd.

Ukoliko dolazite u Srbijukako biste se odmorili i tražite apartman u Beogradu sa porodicom, u paru ili poslom, želite preporuku za to gde da pronađete povoljan smeštaj u Beogradu ili obavite svoje poslove, za sve što želite kako bi vaše iskustvo u Beogradu bilo kompletno, slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.